Information från styrelsen i december

Värme i fastigheten och balkonger

Nu är det snart jul och vissa hoppas säkert på snö till julafton. Här kommer den sista informationen för 2021.

 

Värmen i fastigheten Rovan 3

Den gamla utrustningen i undercentralen som var mer än 20 år byttes ut under hösten. En ny värmeväxlare och en s.k. avgasare (tar bort syret i vattnet som cirkulerar i radiatorerna) installerades.

Vi håller nu som bäst på att trimma in den nya utrustningen för jämnare temperatur i alla lägenheter. Det tar lite tid att bland annat balansera värmekurvor och tyvärr har flera medlemmar haft kallt till och från under vintern.

Till dess att vi fått ordning på systemet ber vi er att själva se till att fönstren är tätade för att undvika kallras från fönstren. Stäng även ventilera i fönstren genom att föra reglagen mot varandra och skulle radiatorerna vara kalla upptill så kan det vara bra att lufta dem. Dessa åtgärder ansvar en bostadsrättshavare för.

 

Balkongprojektet

Stadsbyggnadskontoret lämnade i november startbesked för uppförande av balkonger. Datum för start av byggnationen är inte klart men projektet rullar på enligt plan. Vi får hoppas att de som kunnat teckna sig för balkonger har dem på plats till våren/sommaren!

Styrelsen vill önska alla medlemmar och boende en God Jul och Ett Gott Nytt År.